Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.002 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
16Narda Bulunan Antosiyaninlerin Biyoyararlılığına Gıda Matrisi Ve Bileşenlerinin EtkisiErdil, Dilara; Şengül, Hafizenur; 458351; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
18-Jul-2016Çiya Tohumu İlaveli, Şeker İlavesiz Çilek MarmeladıŞahin Yeşilçubuk, Neşe; Özbek, Tuğba; 10117598; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
4-Nov-2015Endüstriyel Bir Atık Olarak Hurma Çekirdeği; Kavurma Prosesinin Hurma Çekirdeği Unu Ve Hurma Çekirdeği Kahvesinin Antioksidan Kapasitesi Üzerine EtkisiÖzçelik, Beraat; Kılıç, Hatice Merve; 10091955; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
9-Jul-2015Su Kefiri Taneleri İle Fermente Edilen Vişne, Nar Ve Üzüm Suyunun Antioksidan Profili, Miktarı Ve İn-vitro Biyoerişilebilirliğinde Meydana Gelen DeğişimlerÇapanoğlu Güven, Esra; Yüce, Hande; 10079500; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
13-Jul-2015Sade Ve Süt Eklenmiş Yeşil Çay Ve Yalancı İğde Yaprağı Çaylarının Antioksidan Özelliklerinin Ve Fenolik Bileşiklerin İn Vitro Biyoerişilebilirliklerinin KarşılaştırılmasıÇapanoğlu Güven, Esra; Ceylan, Fatma Duygu; 10080133; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
19-Sep-2014Osmanlı Çileği, Osmanlı Çileği Reçeli Ve Dağ Çileğinin (arbutus Unedo) Antioksidan Kapasitesi Ve İn-vitro Biyoyararlılıklarının DeğerlendirilmesiÖzçelik, Beraat; Koçak, Erinç; 10051139; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
4-Nov-2016Şalgam Suyu Fermentasyonunun Fenolik Madde Ve Antosiyanin İçeriği, Antioksidan Kapasitesi Ve İn Vitro Biyoyararlılık Üzerine Ekisi.Özçelik, Beraat; Toktaş, Betül; 10117090; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
24-Jun-2015Kara Havuç (daucus Carota) Posa Ve Kabuğunun Polifenol Kapasitesinin Ve İn Vitro Biyoyararlılığının İncelenmesiÇapanoğlu Güven, Esra; Bilen, Fatma Damla; 10077741; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
2-Nov-2015Farklı Ekstraksiyon Metotları İle Adaçayı  (salvia Officinalis L.) Bitkisinden Antioksidan Ekstraksiyonunun OptimizasyonuFıratlıgil, Fatma Ebru; Yağcıoğlu, Pınar; 10091723; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
1-Sep-2015Türkiye’de Yaygın Olarak Tüketilen Kuru Kırmızı Meyvelerin İçerdiği Antioksidan Maddelerin Biyoerişilebilirliğinin İncelenmesiÇapanoğlu Güven, Esra; Horasan Sağbasan, Buket; 10086292; Gıda Mühendisliği; Food Engineering