Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 28 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
18-Oct-2016Yeni Bir Bağırsak Ve Endotelyal Hücre Ko-kültür Modeli İle Sindirim Modellerinin Birlikte Kullanılarak Kara Havucun Biyoyararlılık Ve Biyoaktivitesinin ÇalışılmasıGüven, Esra Çapanoğlu; Beştepe, Senem Kamiloğlu; 10127721; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
20-Jun-2016Ultraviyole Ve Ozon Uygulamalarının Baharatların Dekontaminasyonu Ve Kalitesi Üzerine EtkileriGüneş, Gürbüz; Baykut, Esra Doğu; 10107002; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
18-Jul-2016Çiya Tohumu İlaveli, Şeker İlavesiz Çilek MarmeladıŞahin Yeşilçubuk, Neşe; Özbek, Tuğba; 10117598; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
21-Jan-2016Mikrodalga Hibritli Kurutma İle Bal Kabağı Cipsi Üretiminin Modellenmesi Ve KarakterizasyonuŞahin Yeşilçubuk, Neşe; Güven, Merve; 10099409; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
11-Oct-2016Patates Cipslerinin Kalitesinin İzlenmesi Ve Oluşan Proses KontaminantlarıÖzçelik, Beraat; Çiprut, İsel; 10126634; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
8-Feb-2016Görünür Bölgede Işık Uygulamasının Hasat Sonrası Domateslerin Raf Ömrü Ve Kalitesi Üzerine Etkisinin İncelenmesiŞahin Yeşilçubuk, Neşe; Akın, Halime Esin; 10099436; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
28-Jun-2016Bira Üretiminde Mayşenin Filtrasyonu Sırasında Uygulanan Dört Farklı Metodun Filtre Keki Homojenitesi Ve Operasyonel Değişkenler Üzerine EtkileriKılıç Akyılmaz, Meral; Eren, Merve Nur; 10114905; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
27-Jun-2016Sindirimin Su İçinde Yağ Emülsiyonlarında Malondialdehit Davranışı Üzerine EtkisiKarbancıoğlu Güler, Hatice Funda; Babat, Pınar; 10115128; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
28-Jun-2016Aspergillus Sectıon Nigri Üyelerinin Pektinaz Üretme Potansiyellerinin İncelenmesi Ve Moleküler KarakterizasyonlarıKarbancıoğlu Güler, Hatice Funda; Taşcı Çağan, Tuğçe; 10114646; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
3-Oct-2016Kara Havuç Ekstraktının Soğuk Jelleşme Yöntemiyle Pektin Ve/veya Na-aljinat İle EnkapsülasyonuÇapanoğlu Güven, Esra; Tavlaşoğlu, Melda; 10126639; Gıda Mühendisliği; Food Engineering