Browsing by Author Kılıç, Meral

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
-Ayranın Yapısal Özelliklerinin İyileştirilmesiKılıç, Meral; Köksoy, Aysel; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Balda Depolama Sırasında Esmerleşme Reaksiyonu Kinetiğinin BelirlenmesiKılıç, Meral; Bulut, Latife; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Fındık Unu Üretiminde Isıl İşlemin Depolama Süresinde Oksidasyona EtkisiKılıç, Meral; Çam, Şehriban; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-İki Farklı Üretim Yöntemiyle Üretilen Beyaz Peynirlerde Proteoliz Ve LipolizKılıç, Meral; Cinbaş, Tülay; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
5Peynir Benzeri Bir Üründe Farklı Protein Kaynaklarının Yapısal Özelliklere Etkilerinin BelirlenmesiKılıç, Meral; Cumhur, Öznur; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Sert Peynire Benzeyen Ve Düşük Oranda Protein İçeren Bir Ürün Yapısının GeliştirilmesiKılıç, Meral; Kızılöz, Müzeyyen Burcu; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Üretim Parametrelerinin Ayranın Yapısal Özelliklerine EtkileriKılıç, Meral; Özdemir, Ülkü; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Yağsız Fermente Süt İçeceğinin Yapısal Özelliklerinin Serum Proteini Konsantresi Kullanılarak İyileştirilmesiKılıç, Meral; Özen, Aslı Emine; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Yüksek Basınçta Homojenizasyon İşleminin Karıştırılmış Yoğurdun Yapısal Özelliklerine EtkisiKılıç, Meral; Akıncıoğlu, Nuray; Gıda Mühendisliği; Food Engineering