Browsing by Author Heperkan, Dilek

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
24-Mar-2013Aspergillus İzolatlarının Tanısı, Mikotoksijenik Özelliklerinin Belirlenmesi, Sıcaklık Ve Sürenin İncirde Aflatoksin Ve Siklopiazonik Asit Oluşumuna EtkisiHeperkan, Dilek; Oktay, Hatice İmge; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
21Aspergillus Section Flavi Gelişimine Ve Toksin Üretimine Süre-sıcaklık Etkisinin İncelenmesiHeperkan, Dilek; Esen, Aysu Dalgıç; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
8Aspergıllus Sectıon Nıgrı Üyelerinin Fumonisin Oluşturma Potansiyelleri Ve Pozitif Suşların Okratoksin A Üretim Özelliklerinin İncelenmesiHeperkan, Dilek; Daşkaya, Ceren; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Bir Beyaz Peynir İşletmesinde Haccp UygulamasıHeperkan, Dilek; Boztunç, Tunç; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Farklı Ürünlerden İzole Edilen Aspergillus Niger Küflerinin Lipaz Aktivitelerinin Yağca Zengin Kuru Meyvelerde İncelenmesiHeperkan, Dilek; Uras, Ülkü; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Fındıkta Mikrodalga İle Kurutmanın Aspergillus Flavus Küfüne Etkisinin İncelenmesiHeperkan, Dilek; Erarslan, Dilek; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
8-Aug-2008İncirde Okratoksin A Ve Fumonisin Oluşumunun İncelenmesiHeperkan, Dilek; Güler, Hatice Funda Karbancıoğlu; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Kuru İncirde Aflatoksin Varlığının BelirlenmesiHeperkan, Dilek; Meçik, Nesrin; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Kuru İncirlerde Siklopiazonik Asit Varlığının Ve Miktarının BelirlenmesiHeperkan, Dilek; Somuncuoğlu, Şükran; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Kırmızı Pul Biberlerde Mikoflora Ve Aflatoksin Oluşumuna Bölgenin EtkisiHeperkan, Dilek; Ermiş, Özlem C.; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
4Laktik Asit Bakterileri Tarafından Üretilen Antimikrobiyal Maddelerin Gıda Patojeni Olan Mayalar Üzerine Etkisinin İncelenmesiHeperkan, Dilek; Üner, Ahu; 424649; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Laktik Asit Bakterilerinin Sakkaroz Parçalama Aktivitelerinin Bozada İncelenmesiHeperkan, Dilek; Bayram, Banu; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Organik Pekmez Ürünü Geliştirilmesi, Raf Ömrü Ve Kalite Parametrelerinin BelirlenmesiHeperkan, Dilek; Yumlu, Ayça; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Penıcıllıum Cinsi Bazı Küflerin Mikotoksin Oluşturma Özelliklerinin Zeytinde İncelenmesiHeperkan, Dilek; Meriç, Burçak Erol; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Penıcıllıum Verrucosum’un Siyah Ve Yeşil Zeytinlerde Okratoksin A Ve Sitrinin Üretme Yeteneğinin İncelenmesiHeperkan, Dilek; Zorlutuna, Duygu; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Peynir, Tereyağı Ve Kumpirde Patojenik Mikrofloranın Belirlenmesi Ve Bazı Patojenlerin Vıdas Yöntemi İle TayiniHeperkan, Dilek; Oktay, Hatice İmge; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
5-May-2011Süt Ürünleri Ve Bebek Mamalarında Enterobacter Sakazakii (cronobacter Spp.) Varlığının Araştırılması Ve Gelişmesine Sıcaklık Ve Şeker Çeşitlerinin EtkisiHeperkan, Dilek; Kaya, Gözde Dalkılıç; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
28Tulum Peynirinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanması Ve Anti-listerial Etkilerinin AraştırılmasıHeperkan, Dilek; Hızarcı, Öznur; 404981; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
24-May-2010Zeytin Ve Zeytinyağında Mikotoksin Varlığı, Siyah Zeytinde A. Carbonarıus Ve P. Verrucosum Tarafından Okratoksin A Oluşturulmasına Sıcaklığın EtkisiHeperkan, Dilek; Dazkır, Gülçin; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Zeytinde mikrodalga ile penicillium citrinum inhibisyonuna etki eden faktörlerHeperkan, Dilek; Dalkılıç, Gözde; Gıda Mühendisliği; Food Engineering