Browsing by Author Gıda Mühendisliği

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 235  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
6Aljinat Jel Mikroenkapsülasyonunda Bazı Fiziksel Parametrelerin Penetrasyon, Boyut Ve Şekil Üzerine EtkileriÖzçelik, Beraat; Davarcı, Fatma; 423785; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
21Ambalajlardan Dipropilen Glikol Diakrilat Ve Tripropilen Glikol Diakrilat Migrasyonunun Belirlenmesi Ve Kağıt Ambalajlarda Potansiyel Risklerin DeğerlendirilmesiÖzçelik, Beraat; Yavuz, Havvana Tuba; 10001072; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Anne Sütü Yağına Benzer Yapılandırılmış Yağ ÜretimiKaraali, Artemis; Yeşilçubuk, Neşe Şahin; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
12Antep Fıstıklarında Okratoksin A Ve Aflatoksin Varlığının İncelenmesiHeperkan, Zeynep Dilek; Sedefoğlu, Cansu; 10015609; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
9-May-2013Antioksıdanlar İçin Nanoboyutta Gıda Taşınım Sistemlerinin Nanoemülsıyon, Nanosüspansıyon Ve Kat-kat Kaplanma Tekniği İle Hazırlanan Lipozomların TasarımıÖzçelik, Beraat; Karadağ, Ayşe; 46359; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
10Aspergillus Flavus Ve Aspergillus Tamarii Suşlarının Siklopiazonik Asit Üretme Potansiyelerinin Belirlenmesi Ve Siklopiazonik Asit Üretimine Sıcaklık Ve Süre Etkisinin İncelenmesiHeperkan, Z. Dilek; Dinçer, Deniz; 435263; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
24-Mar-2013Aspergillus İzolatlarının Tanısı, Mikotoksijenik Özelliklerinin Belirlenmesi, Sıcaklık Ve Sürenin İncirde Aflatoksin Ve Siklopiazonik Asit Oluşumuna EtkisiHeperkan, Dilek; Oktay, Hatice İmge; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
19Aspergillus Niger Agg. Ve Aspergillus Carbonarius’un Gelişmesine Sıcaklık Ve Su Aktivitesinin Etkisinin ModellenmesiGüler, Funda Karbancıoğlu; Elikoğlu, Canel; 10003152; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
21Aspergillus Section Flavi Gelişimine Ve Toksin Üretimine Süre-sıcaklık Etkisinin İncelenmesiHeperkan, Dilek; Esen, Aysu Dalgıç; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
6Aspergillus Section Flavi Üyelerinin Farklı Sıcaklıklardaki Davranışlarının BelirlenmesiHeperkan, Z. Dilek; Ertuğrul, Sibel; 435391; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
28-Jun-2016Aspergillus Sectıon Nigri Üyelerinin Pektinaz Üretme Potansiyellerinin İncelenmesi Ve Moleküler KarakterizasyonlarıKarbancıoğlu Güler, Hatice Funda; Taşcı Çağan, Tuğçe; 10114646; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
8Aspergıllus Sectıon Nıgrı Üyelerinin Fumonisin Oluşturma Potansiyelleri Ve Pozitif Suşların Okratoksin A Üretim Özelliklerinin İncelenmesiHeperkan, Dilek; Daşkaya, Ceren; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Ayranın Yapısal Özelliklerinin İyileştirilmesiKılıç, Meral; Köksoy, Aysel; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
15-Jan-2010Ayvalık Ve Memecik Zeytinyağlarının Coğrafi İşaretleme Amacıyla KarakterizasyonuÖzçelik, Beraat; İlyasoğlu, Huri; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Ayvalık Zeytinyağlarının Kimyasal KarakterizasyonuKaraali, Artemis; Acun, Sidal; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Bacıllus Cereus’un Çoğalma Kinetiğinin Sıcaklık, Ph, Sodyum Laktat Ve Sodyum Klorür Konsantrasyonlarına Bağlı Olarak ModellenmesiAran, Necla; Ölmez, Hülya; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
17Bacıllus Indıcus Hu36’nın Yoğurt Üretiminde Kullanımı Ve Kalite Üzerine EtkisiGüneş, Gürbüz; Erşan, Sevcan; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Badem Ezmesinde Kalite Ve Raf Ömrünün İyileştirilmesiBoyacıoğlu, Dilek; Çapanoğlu, Esra; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
27Badem İlave Edilen Çikolatalarda Antioksidan Kapasite Değişimlerinin İncelenmesiBoyacıoğlu, Dilek; Kurtlar, Tuğba; 403125; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Balda Depolama Sırasında Esmerleşme Reaksiyonu Kinetiğinin BelirlenmesiKılıç, Meral; Bulut, Latife; Gıda Mühendisliği; Food Engineering