Browsing by Author Güneş, Gürbüz

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)
17Bacıllus Indıcus Hu36’nın Yoğurt Üretiminde Kullanımı Ve Kalite Üzerine EtkisiGüneş, Gürbüz; Erşan, Sevcan; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Bazı Sükroz İkamelerinin Çikolatanın Reolojik Özelliklerine EtkileriGüneş, Gürbüz; Sökmen, Ahmet; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
23Et Ürünlerinde Kullanılan Bazı Baharatların Antimikrobiyal Ve Antioksidan Aktivitelerinin İncelenmesiGüneş, Gürbüz; Arın, Belgin; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
27-Jun-2014Ev Tipi Fırında Sıcak Hava İle Kızartma İşleminin, Taze Ve Dondurulmuş Parmak Patateslerin Kalite Parametrelerine Etkisinin İncelenmesiGüneş, Gürbüz; Asar, Bengül; 10041789; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
23-Oct-2015Gama Işınları Ve Modifiye Atmosferde Ambalajlamanın Bazı Baharatların Sterilizasyonu Ve Kalitesi Üzerine EtkileriGüneş, Gürbüz; Kırkın, Celale; 10091193; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Gama Işınlarının Çiğ Köftenin Mikrobiyal Güvenliği Ve Kalitesine EtkileriGüneş, Gürbüz; Gezgin, Zafer; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Gama Işınlarının Kıyma Ve Köftelerin Kalitesi Üzerine Etkileri.Güneş, Gürbüz; Karadağ, Ayşe; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
30Marine Edilmiş Pişirmeye Hazır Tavuk Etlerinin Modifiye Atmosfer Paketleme İle MuhafazasıGüneş, Gürbüz; Doğu, Esra; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
4-Feb-2015Membran Filtrasyonun Beyaz Peynir Üretiminde Bileşim Ve Kalite Üzerine Etkisinin İncelenmesiGüneş, Gürbüz; Çınar, Kadir; 10064322; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
24Modifiye Atmosferde Ambalajlamanın Etli Mantının Kalitesi Üzerine EtkileriGüneş, Gürbüz; Yücetepe, Aysun; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
19Modifiye Atmosferde Paketleme Ve Işınlamanın Pişirmeye Hazır Köftelerin Kalitesi Üzerine EtkisiGüneş, Gürbüz; Öztürk, Aylin; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Modifiye Atmosferde Paketleme Ve Işınlamanın Pişirmeye Hazır Köftelerin Mikrobiyal Kalitesi Ve Güvenliği Üzerine EtkileriGüneş, Gürbüz; Yılmaz, Neriman; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
25-Aug-2014Ozon Ve Uv Işınlarının Karabiberin Mikrobiyal Dekontaminasyonunda Kullanım Potansiyelinin AraştırılmasıGüneş, Gürbüz; Ayvaz, Nagihan; 10047885; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
24Tüketime Hazır, Doğranmış Beyaz Peynirlerin Modifiye Atmosferde Paketleme İle MuhafazasıGüneş, Gürbüz; Kırkın, Celale; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
1-Jul-2015Türkiye'de Gıda Sanayiinde Ar-ge Çalışmalarının Durumu Ve Geliştirilmesine Yönelik Önerilerin OluşturulmasıGüneş, Gürbüz; Bakkaloğlu, Zeynep; 10078997; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
21-Jul-2011Ultraviyole (uv-c) Işını Uygulamasının Patlıcan Ve Salatalıklarda Soğuk Zararlanması Üzerine EtkisiGüneş, Gürbüz; Küşümler, Aylin Seylam; 406764; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
20-Jun-2016Ultraviyole Ve Ozon Uygulamalarının Baharatların Dekontaminasyonu Ve Kalitesi Üzerine EtkileriGüneş, Gürbüz; Baykut, Esra Doğu; 10107002; Gıda Mühendisliği; Food Engineering