Browsing by Author Erdil, Dilara

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
28-May-2015Fonksiyonel Üzüm Ekstraktı İçeren Ekmek Ve Ekstrüde Ürünlerin Fonksiyonel Özelikleri Ve Kalite ParametreleriErdil, Dilara; Caba, Zeynep Tacer; 10074637; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
13-Feb-2015Hidrotermal İşlemlerin Karabuğday Nişastasının Fizikokimyasal Özellikleri Ve Dirençli Nişasta Miktarı Üzerindeki EtkisiErdil, Dilara; Altan, Hande; 10065559; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
19-Jun-2015Kahverengi Mercimek Nişastasının Karakterizasyonu Ve Lipidler İle Dirençli Nişasta Tip 5 Oluşturma Özelliklerinin İncelenmesiErdil, Dilara; Okumuş, Bahar Nur; 10077006; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
13-Feb-2015Kara Nohut Nişastasından Enzimatik Yöntemle Elde Edilen Dirençli Nişastanın Fizikokimyasal Ve Fonksiyonel ÖzellikleriErdil, Dilara; Demirkesen, Hilal; 10065560; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
20-Jul-2016Mercimek Diyet Liflerinin İzolasyonu, Karakterizasyonu Ve Fonksiyonel Özelliklerinin İncelenmesiErdil, Dilara; Gedik, Sinem Kamile; 10118356; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
16Narda Bulunan Antosiyaninlerin Biyoyararlılığına Gıda Matrisi Ve Bileşenlerinin EtkisiErdil, Dilara; Şengül, Hafizenur; 458351; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
1-Jul-2014Pişmemiş Ve Buharda Pişirilmiş Kara Buğday, Kara Nohut Ve Kahverengi Mercimeğin Fenolik Madde, Antioksidan Aktivitesi Ve Biyoyararlılıklarının İncelenmesiErdil, Dilara; Yalçın, Bengi Ece; 10040422; Gıda Mühendisliği; Food Engineering