Browsing by Author Boyacıoğlu, Dilek

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
-Badem Ezmesinde Kalite Ve Raf Ömrünün İyileştirilmesiBoyacıoğlu, Dilek; Çapanoğlu, Esra; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
27Badem İlave Edilen Çikolatalarda Antioksidan Kapasite Değişimlerinin İncelenmesiBoyacıoğlu, Dilek; Kurtlar, Tuğba; 403125; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Balda Orijin TespitiBoyacıoğlu, Dilek; Sunay, Aslı Elif; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Bazı Bitkisel Çayların Fenolik Madde Profili Ve Antioksidan Aktivitelerinin İncelenmesiBoyacıoğlu, Dilek; Eruçar, Seda; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
25-Jul-2008Domatesin Olgunlaşması Ve Salçaya İşlenmesi Sırasında Antioksidan Profili, Metabolitleri Ve Enzimlerde Meydana Gelen Değişimlerin İncelenmesiBoyacıoğlu, Dilek; Çapanoğlu, Esra; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Et Ürünlerinde Hidroksiprolin Tayini Metotlarının KarşılaştırılmasıBoyacıoğlu, Dilek; İlyasoğlu, Huri; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
26Fonksiyonel Gıdalara Karşı Tutum Ve Meyve Ve Sebze Sularındaki Algısında Türk Ve Fransız Tüketiciler Arasındaki Kültürlerarası FarklılıklarBoyacıoğlu, Dilek; Dikici, Ayfer; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
23Hemiselülaz Enziminin Tam Buğday Unlu Keklerin Fiziksel Özellikleri Üzerine EtkisiBoyacıoğlu, Dilek; Yavaş, Yusuf; 424093; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
26Kolesterolü Azaltılmış, Fonksiyonel Ciğer Pate Üretiminin AraştırılmasıBoyacıoğlu, Dilek; Özer, Osman; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
13-Sep-2013Nektar İşleme Prosesinin Vişnedeki Antioksidan Bileşikler Üzerindeki Etkisi: Metabolit Profili Ve Biyoyararlılıktaki Değişimlerin İncelenmesiBoyacıoğlu, Dilek; Toydemir, Gamze; 10011537; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Soya Ürünlerinde Fonksiyonel Bileşenlerin Karakterizasyonu Ve Soya Ekmeği Özelliklerine Etkilerinin İncelenmesiBoyacıoğlu, Dilek; Nilüfer, Dilara; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Süt Tozunun Peyniraltı Suyu Tozu İle Tağşişinin AraştırılmasıBoyacıoğlu, Dilek; Hafıza, Ebru; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Tahin Ve Fındık Ezmesinde Aflatoksinlerin Yüksek Basınçlı Sıvı Kromatografisi (hplc), Florimetre Ve Enzimle Etiketli İmmunolojik Tayin (elısa) Yöntemleri İle AnaliziBoyacıoğlu, Dilek; Nilüfer, Dilara; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Vanilyalı Yoğurt Dondurmaya İnülin Ve İzomalt İlavesinin Reolojik Ve Duyusal Özelliklere EtkisiBoyacıoğlu, Dilek; Işık, Ümran; Gıda Mühendisliği; Food Engineering