Browsing by Author Aran, Necla

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
-Bacıllus Cereus’un Çoğalma Kinetiğinin Sıcaklık, Ph, Sodyum Laktat Ve Sodyum Klorür Konsantrasyonlarına Bağlı Olarak ModellenmesiAran, Necla; Ölmez, Hülya; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
3-Jul-2009Bazı Doğal Antimikrobiyal Bileşiklerin Salmonella Enteritidis, Escherichia Coli O157:h7 Ve Listeria Monocytogenes Üzerine Etkinliğinin Taze Tavuk Eti Sisteminde İncelenmesiAran, Necla; Çankaya, Harika; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
8Bazı Laktik Asit Bakterilerinin Probiyotik Özelliklerinin İncelenmesiAran, Necla; Akman, Erdem; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Bazı Taze Sebzeler Ve Çiğ Tavuk Etinde Yüzey Dekonaminasyonu Uygulamalarının İncelenmesiAran, Necla; Aksoy, Aslı; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Bitkisel Kaynaklı Antimikrobiyallerin Gıda Kaynaklı Bazı Patojen Mikroorganizmalar Üzerinde EtkileriAran, Necla; Şahin, Elvan; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Farklı Ortam Koşullarında Nisin, Lizozim Ve Bazı Bitkisel Kaynakların Küf Gelişiminin Kontrol Altına Alınması Üzerine EtkileriAran, Necla; Üstünkol, Nihan; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Hazır Yemek Sektöründe Gıda Güvenlik Sistemleri Uygulamaları Mevcut Durum AnaliziAran, Necla; Kılıç, Oral; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Katı Faz Fermantasyon Yöntemiyle Küflerden Lipit ÜretimiAran, Necla; Aytuna, Handegül; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Küflerden Katı Faz Fermantasyon Yöntemi İle Lipaz ÜretimiAran, Necla; Karakoç, Dilber Selin; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
4Laktik Asit Bakterileri Kullanılarak Yağlardan Konjuge Linoleik Asit ÜretimiAran, Necla; Ballıkaya, Seval; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Meyve Sularında Bacillus Cereus Gelişiminin ÖnlenmesiAran, Necla; Özcan, Ali Özgür; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Model Sistemlerde Laktik Asit Bakterilerinin Bazı Patojenler Üzerine Antibakteriyel Etkilerinin İncelenmesiAran, Necla; Köseoğlu, Volkan Kalender; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
21-Feb-2014Rhodosporıdıum Toruloıdes Y27012 İle Tek Hücre Yağı Üretiminde Farklı Ortam Koşullarının EtkisiAran, Necla; Mutlu, Zeynep; 459416; Gıda Mühendisliği; Food Engineering