Browsing by Author Altay, Filiz

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
6Biberiye (rosmarınus Offıcınalıs) Ve Üzüm Çekirdeği (vıtıs Vınıfera)’nin Çikolatanın Kristalizasyonuna, Reolojik Özelliklerine, Raf Ömrüne Ve Antioksidan Aktivitesine EtkileriAltay, Filiz; Özgen, Özge; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
11-Feb-2016E Vitamininin Elektrodöndürme Yöntemiyle Enkapsülasyonu Ve Elektrodöndürmeyi Etkileyen Parametrelerin İncelenmesi, Nanoliflerin KarakterizasyonuAltay, Filiz; Yılmaz, Tuğba; 10101970; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
30-Jun-2014Elektro Döndürme Yöntemi İle Elde Edilen Karbon Nanolif Ve Karbon Nanotüplerin Karakterizasyonu Ve İşlevselleştirilmesiAltay, Filiz; Yılmazer, Merve; 10040710; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
3Elektro Üretim Yöntemiyle Sodyum Aljinat Ve Mısır Nişastası İçeren Nanolif Eldesine Etki Eden Faktörlerin İncelenmesiAltay, Filiz; Şener, Ayşe Gül; 416678; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
4Elektrodöndürme Yöntemiyle Elde Edilen Jelatin Nanoliflerinin Emülsiyonlarda Stabilize Edici Olarak KullanılmasıAltay, Filiz; Okutan, Nagihan; 10005606; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
13Elektrodöndürme Yöntemiyle Elde Edilen Jelatin Nanoliflerinin Gıdalarda Kıvam Verici Olarak KullanılmasıAltay, Filiz; Terzi, Pınar; 10013901; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
26Elektroüretimle Nanolif Eldesine Etki Eden Faktörlerin Ve Jelatin-pektin İçeren Nanoliflerin Model Gıdaların Reolojik Özelliklerine Etkilerinin İncelenmesiAltay, Filiz; Kumru, Alparslan; 10031306; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
14Jelatın Veya Jelatın-selüloz Asetat İçeren Nanoliflerin Domates Ketçaplarında Sineresisi Önleyici Olarak KullanılmasıAltay, Filiz; Hendessi, Saman; 10027011; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
14Mesir Macununun Antioksidan Aktivitesinin Ve Reolojik Özelliklerinin BelirlenmesiAltay, Filiz; Güven, Ayşe Nur; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
5-Sep-2016Meyve Suyu İşlemede Nanolif Membran Filtrasyon Ve Mikrodalga UygulamalarıAltay, Filiz; Arıkan, Saide Başak; 10124231; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
15-Jul-2016Yeni Nesil Y/s/y Çift Katlı Emülsiyonlarının Tasarımı Ve KarakterizasyonuAltay, Filiz; Çetinkaya, Turgay; 10116632; Gıda Mühendisliği; Food Engineering