Browsing by Author Özçelik, Beraat

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 33  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
6Aljinat Jel Mikroenkapsülasyonunda Bazı Fiziksel Parametrelerin Penetrasyon, Boyut Ve Şekil Üzerine EtkileriÖzçelik, Beraat; Davarcı, Fatma; 423785; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
21Ambalajlardan Dipropilen Glikol Diakrilat Ve Tripropilen Glikol Diakrilat Migrasyonunun Belirlenmesi Ve Kağıt Ambalajlarda Potansiyel Risklerin DeğerlendirilmesiÖzçelik, Beraat; Yavuz, Havvana Tuba; 10001072; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
9-May-2013Antioksıdanlar İçin Nanoboyutta Gıda Taşınım Sistemlerinin Nanoemülsıyon, Nanosüspansıyon Ve Kat-kat Kaplanma Tekniği İle Hazırlanan Lipozomların TasarımıÖzçelik, Beraat; Karadağ, Ayşe; 46359; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
15-Jan-2010Ayvalık Ve Memecik Zeytinyağlarının Coğrafi İşaretleme Amacıyla KarakterizasyonuÖzçelik, Beraat; İlyasoğlu, Huri; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Biberiye (rosmarinus Officinalis) Antioksidanlarının Fındık Füresinin Raf Ömrünü Uzatmadaki EtkinliğiKaraali, Artemis; Özçelik, Beraat; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
25-Jul-2016Bir Bitkisel Gıda Atığı Olarak Vişne Çekirdeğinden Elde Edilen Proteinlerin Fixzikokimyasal Ve Fonksiyonel Özelliklerinin BelirlenmesiÖzçelik, Beraat; Eryılmaz, Hatice Saadiye; 10117087; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
1Bozanın Farklı Hammaddeler Kullanılarak Üretilmesinin Fenolik İçeriğine Ve Kalitesine EtkisiÖzçelik, Beraat; Berktaş, İjlal; 421539; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
19-Jul-2016Elma Kabuklarından Elde Edilen Fenolik Bileşiklerin Lipozom İle EnkapsülasyonuÖzçelik, Beraat; Demircan, Evren; 10117277; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
4-Nov-2015Endüstriyel Bir Atık Olarak Hurma Çekirdeği; Kavurma Prosesinin Hurma Çekirdeği Unu Ve Hurma Çekirdeği Kahvesinin Antioksidan Kapasitesi Üzerine EtkisiÖzçelik, Beraat; Kılıç, Hatice Merve; 10091955; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
19Farklı Yöre Zeytinlerinden Elde Edilen Naturel Zeytinyağlarının Duyusal Kalitesinin BelirlenmesiÖzçelik, Beraat; Arucu, Damla; 10004952; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
26-May-2014Fonksiyonel Çikolata Geliştirilmesi: Bitter Çikolatanın Nano-lipozomla Enkapsüle Edilen Antioksidanlarla, Ve/veya Pro- Ve Pre-biyotiklerle Zenginleştirilmesi, Biyoyararlılık ÇalışmalarıÖzçelik, Beraat; Özgüven, Mine; 10035174; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Fındık Yağı Kullanılarak Enzimatik İnteresterifikasyon Yöntemiyle Kakao Yağı İkamesi ÜretilmesiÖzçelik, Beraat; Uygun, N. Feyza; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Fındık Yağının Enzimatik Olarak Konjuge Linoleik Asit İle Zenginleştirilmesi Ve Fonksiyonel (yapılandırılmış) Yağ EldesiÖzçelik, Beraat; Bakır, Nurcan; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
15Gemlik Yöntemi İle İşlenmiş Gemlik Tipi Sofralık Zeytinlerin Antioksidan Özellikleri Ve Fenolik ProfilleriÖzçelik, Beraat; Kadakal, Esra; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
3-Nov-2015Gıda Atığı Olan Vişne, Nar, Kabak Ve Kayısı Çekirdeklerinin Kek Üretiminde DeğerlendirilmesiÖzçelik, Beraat; Tuna, Halide Ezgi; 10091821; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-İyonik Sıvı Ortamında, Enzimatik Gliseroliz Reaksiyonu Kullanılarak Digliserit ÜretimiÖzçelik, Beraat; Kahveci, Derya; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Kalorisi Ve Yağ Miktarı Azaltılmış Fonksiyonel (diyet) Sucuk ÜretimiÖzçelik, Beraat; Şanes, Aylin; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
9Kara Dut Antosiyaninlerinin İyonik Jelasyon Yöntemi İle Enkapsülasyonu Ve Enkapsülasyon Parametrelerinin Tepki Yüzeyi Metodu İle Optimize EdilmesiÖzçelik, Beraat; Çoruhli, Tuğçe; 461205; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
10-Jun-2015Kara Havuç, Kırmızı Pancar, Nar Ve Çileğin Ekşi Maya Ekmeklerinde Starter Kültür Kaynağı Olarak DeğerlendirilmesiÖzçelik, Beraat; Paslı, Ayça Ayfer; 10075823; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
7-Jan-2016Keten Tohumu Yağı , Ayçiçeği Yağı Ve Zeytinyağının  otooksidasyonu Sırasında  epoksi Yağ Asitleri Oluşumunun İncelenmesiÖzçelik, Beraat; Başaran, Selin Hande; 10097197; Gıda Mühendisliği; Food Engineering