Browsing by Author Çapanoğlu Güven, Esra

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
18-Jan-2016Fotooksidasyon Sırasında Oluşan Epoksi Yağ Asitlerinin İncelenmesiÇapanoğlu Güven, Esra; Demirci, Melek; 10099013; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
24-Jun-2015Kara Havuç (daucus Carota) Posa Ve Kabuğunun Polifenol Kapasitesinin Ve İn Vitro Biyoyararlılığının İncelenmesiÇapanoğlu Güven, Esra; Bilen, Fatma Damla; 10077741; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
3-Oct-2016Kara Havuç Ekstraktının Soğuk Jelleşme Yöntemiyle Pektin Ve/veya Na-aljinat İle EnkapsülasyonuÇapanoğlu Güven, Esra; Tavlaşoğlu, Melda; 10126639; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
29-Jul-2016Nar Sularında Tağşiş Tespiti İçin Fenolik Madde Profilinin İncelenmesiÇapanoğlu Güven, Esra; Ongan, Ekin; 10116645; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
30-Jun-2015Ozonlama İşlemi Sırasında Doğal Kaynak Suyunda Bromat Oluşumunu Etkileyen Parametreler Ve Bromat Miktarının Kontrolünü Sağlayan UygulamalarÇapanoğlu Güven, Esra; Eyi, Hazal; 10077199; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
13-Jul-2015Sade Ve Süt Eklenmiş Yeşil Çay Ve Yalancı İğde Yaprağı Çaylarının Antioksidan Özelliklerinin Ve Fenolik Bileşiklerin İn Vitro Biyoerişilebilirliklerinin KarşılaştırılmasıÇapanoğlu Güven, Esra; Ceylan, Fatma Duygu; 10080133; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
8-Jul-2015Siyah Kuş Kirazi (aronia Melanocarpa) İlave Edilmiş Yoğurtlarda Antosiyaninlerin  ın Vitro Biyoyararlılığının İncelenmesiÇapanoğlu Güven, Esra; Çatalkaya, Gizem; 10079169; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
9-Jul-2015Su Kefiri Taneleri İle Fermente Edilen Vişne, Nar Ve Üzüm Suyunun Antioksidan Profili, Miktarı Ve İn-vitro Biyoerişilebilirliğinde Meydana Gelen DeğişimlerÇapanoğlu Güven, Esra; Yüce, Hande; 10079500; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
20-Jun-2014Tahin-pekmez Karışımlarının Antioksidan Aktivitesi Ve Polifenol İçeriklerinin İncelenmesiÇapanoğlu Güven, Esra; Çelik, Serap Fatma; 10040871; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
1-Sep-2015Türkiye’de Yaygın Olarak Tüketilen Kuru Kırmızı Meyvelerin İçerdiği Antioksidan Maddelerin Biyoerişilebilirliğinin İncelenmesiÇapanoğlu Güven, Esra; Horasan Sağbasan, Buket; 10086292; Gıda Mühendisliği; Food Engineering